Побив до смерті та викинув тіло на вулиці: на Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві

Новини Вінниці / Побив до смерті та викинув тіло на вулиці: на Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві

До 15 років ув’язнення світить 31-річному жителю Калинівки, якого підозрюють у вбивстві товариша по чарці. За версією слідства, розпиваючи спиртне, чоловіки посварились. Щоб приховати злочин, зловмисник викинув тіло приятеля на «краю села», де вранці 30 травня його знайшла місцева мешканка.

Як повідомляють у відділ комунікації поліції Вінницької області, саме жителька села повідомила правоохоронцям про «знахідку». На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, криміналісти та кінологи зі службовими собаками.

Протягом кількох годин поліцейські встановили усіх, з ким напередодні спілкувався загиблий і з’ясували, що він «відпочивав» у компанії калинівчанина.

Попереднім розслідуванням встановлено, що під час застілля між чоловіками виник конфлікт і підозрюваний побив потерпілого. Отримані травми виявились несумісні з життям.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує. Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

31 травня, 2023