Побив до смерті ніжкою від стола та втік: на Вінниччині рецидивісту вдавалось добу переховуватися від поліції

Новини Вінниці / Побив до смерті ніжкою від стола та втік: на Вінниччині рецидивісту вдавалось добу переховуватися від поліції

Через добу вінницькі правоохоронці затримали 38-річного зловмисника, який підозрюється у побитті жінки та її чоловіка, від чого той помер. Лікарі нині рятують життя потерпілої. Підозрюваний у злочинах добу переховувався від поліції.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, затриманий раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини, проникнення до житла та зґвалтування. У грудні 2021 року він звільнився з виправної установи, де відбував покарання терміном 8 років за зґвалтування.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 8 вересня близько 1 години ночі від 45-річної жительки селі Багринівці Вінницького району.

Зі слів жінки, її та чоловіка жорстоко побив знайомий сусіда. Поліція та лікарі, які відразу виїхали на місце події, не змогли врятувати потерпілого – він помер від отриманих травм. Попередня причина смерті 44-річного чоловіка – відкрита черепно-мозкова травма. Жінку з тілесним ушкодження була госпіталізували до лікарні.

За попередньою інформацією між чоловіками після застілля виник конфлікт. Рецидивіст схопив ніжку від столу, якою почав бити подружжя, адже жінка намагалась захистити свого чоловіка.

Після бійки зловмисник втік. У цьому ж селі зловмисник переховувався у родичів, де його і відшукали оперативники.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру, поліція клопотатиме в суді щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідством розслідуються кримінальні провадження розпочаті за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1. ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

9 вересня, 2022