Побив до смерті матір та втік: на Вінниччині розшукали зловмисника

Новини Вінниці / Побив до смерті матір та втік: на Вінниччині розшукали зловмисника

У Хмільницькому районі сімейний конфлікт закінчився смертю 67-річної жінки. Всі докази на місці злочину вказували на те, що пенсіонерку жорстоко побили. І до загибелі причетний її 36-річний син. Після скоєного чоловік зник. Відшукали його правоохоронці у Ладижині.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 9 листопада до поліції надійшла інформація від жительки села Кривошиї про те, що вона знайшла мертвою свою сусідку, а численні ознаки безапеляційно вказували на насильницьку смерть.

Відпрацювавши всіх осіб, які відвідували жінку останнім часом, поліцейські встановили, що в потерпілої декілька днів гостював її син, який вранці раптово поїхав. Затримали підозрюваного у Ладижині.

За попередньою інформацією слідства, після застілля між родичами виник конфлікт і правопорушник завдав матері тілесних ушкоджень. Вмерла вона на очах сина.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу – тримання під вартою. За вбивство матері йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

10 листопада, 2022