Поблизу Вінниці затримали постачальника наркотиків до колонії

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці затримали постачальника наркотиків до колонії

У Вінницькому районі 5 травня поліцейські затримали постачальника наркотиків до виправної колонії. 47-річний чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації Вінницької області, близько 11.30 надійшла інформація від громадян про те, що невідомий перекинув через паркан на територію пенітенціарної установи пакунок.

Зловмисника поліцейські затримали на одній з вулиць селища відразу після вчинення злочину. Ним виявився мешканець Могилева-Подільського.  

У пакунку, який правопорушник перекинув на територію установи, поліцейські виявили 9 згортків з канабісом та амфетаміном, а також таблетки метадону.

Вилучене направлено на експертизу. Походження та мету зберігання наркотичних засобів та психотропів встановить слідство.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Наразі  вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Макс Мельник

6 травня, 2022