Поблизу Вінниці унаслідок зіткнення автівок загинуло подружжя

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці унаслідок зіткнення автівок загинуло подружжя

Ввечері 22 липня поблизу села Сальник Калинівської територіальної громади сталась ДТП. У результаті зіткнення автомобілів Toyota та Daewoo загинули водій та пасажирка. Поліція з’ясовує усі обставини аварії.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницькій області, аварія сталась близько 17.30.

За попередньою інформацією слідства, 35–річний водій Toyota, житель Київської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo.

У результаті автопригоди 58-річний водій Daewoo і його 55–річна пасажирка, мешканці Житомирської області, загинули на місці пригоди. Водій Toyota з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина автопригоди. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

23 липня, 2022