Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО)

У передмісті Вінниці правоохоронці затримали 33-річного зловмисника, який облаштував у гаражному кооперативі лабораторію по виготовленню амфетаміна.

У передмісті Вінниці правоохоронці затримали 33-річного зловмисника, який облаштував у гаражному кооперативі лабораторію по виготовленню амфетаміна.

Як повідомили в відділі комунікацій поліції Вінницької області, 27 серпня був проведений санкціонований обшук в рамках відкритого раніше кримінального провадження за фактом крадіжки.

У гаражному приміщенні в селі Зарванці затриманий переховував обладнання та хімічні реагенти, які він використовував для виробництва наркотиків. Зокрема, поліцейські вилучили колби, пробірки, ваги, мірні ємності, шприци, прекурсори, кислоти, декілька згортків з амфетаміном та марихуаною.

Попередньо встановлено, що наркотичні засоби зловмисник збував на території обласного центру.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку. Він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Після проведення експертиз буде надана остаточна кваліфікація злочинної діяльності затриманого.

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО) Новини Вінниці / Поблизу Вінниці у гаражі "прикрили" нарколаболаторію (ФОТО)