Поблизу Вінниці п’яний водій BMW втопив автівку та тікав по болоту (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці п’яний водій BMW втопив автівку та тікав по болоту (ВІДЕО)

Через вміння стрибати по болоту 24-річний водій BMW став «зіркою» соціальних мереж. Неподалік селища Вороновиці Вінницького району п’яний кермувальник спочатку вчинив ДТП, вдаривши іншу автвіку, потім «втопив» свою у болоті, ще й дахом донизу, а далі цим же болотом став тікати від очевидців. Але втікача затримали та передали правоохоронцям.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації обласного главку поліції, водій BMW, житель Гайсинського району, прямував по автодорозі М-30 у бік Немирова. У повороту на село Комарів, автівка зіштовхнулася з Mitsubishi Pajero, через що змінила напрямок руху.

Від удару BMW винесло за межі траси у водойму, точніше болото. Автомобіль «приводнився» дахом донизу. На диво у ДТП ніхто не постраждав. Водій BMW самотужки не тільки вибрався нагору, але й почав болтом тікати, поки його не наздогнали очевидці подій. Чоловіка зупинили, викликали поліцію та передали патрульним.

При перевірці алкотестером «Драгер» виявилося, що у крові «втікача» 1,63 проміле алкоголю.

На кермувальника склали два протоколи за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП.

Макс Мельник

21 вересня, 2021