Поблизу Вінниці на «зебрі» мотоцикліст збив 70-річну велосипедистку

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці на «зебрі» мотоцикліст збив 70-річну велосипедистку

Неподалік Вінниці 30 травня мотоцикліст не впорався з керування та допустив наїзд на літню велосипедистку. Жінку із травмами госпіталізували.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась близько 16.20 на автодорозі між Вінницею та Тивровом.

За попередньою інформацією, мотоцикліст рухаючись по Гніванському шосе не впорався з керуванням та допустив наїзд на велосипедистку. 70-річна жителька Вінницького району жінка на велосипеді перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок аварії жінку із травмами доставлено до лікарні. 17-річний водій мотоцикла, житель Тиврівського району, освідований, він тверезий.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом ДТП розпочато розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

31 травня, 2023