Поблизу Вінниці чоловіки з ножами з’ясовували стосунки: одна людина загинула, двоє госпіталізовано

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці чоловіки з ножами з’ясовували стосунки: одна людина загинула, двоє госпіталізовано

Ввечері 23 вересня неподалік Вінниці у лісопосадці на території дачного масиву, що поруч із селом Лука-Мелешківська чоловіка, який йшов зустрічати дружину, «зачепили» двоє незнайомців. Унаслідок так званого раптового конфлікту один з «незнайомців» отримав смертельне ножове поранення, поранено його товариша та людину, яка йшла за жінкою.

У відділі комунікації обласного главку поліції вказують лише сухі факти інциденту. Отже це сталося о 21-ій годині. За попередньою інформацією слідчого управління, 41-річний мешканець дачного масиву «Тютьки» зустрічав дружину з роботи. У лісопосадці він стикнувся з двома «перехожими».

Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один з «перехожих», 47-річний житель с. Лука-Мелешківська, отримав  ножове поранення, внаслідок якого одразу помер, його товариш - 38-річний мешканець цього дачного масиву - госпіталізований. 

Смертельне поранення «перехожому» завдав 41-річний чоловік, який теж з тілесними ушкодженнями перебуває в лікарні. Його затримано в процесуальному порядку згідно зі ст. 208 КПК України.

Слідство з'ясовує причини та обставини конфлікту, проводить процесуальні слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Макс Мельник

24 вересня, 2021