Поблизу Вінниці через зіткнення легковика з трактором загинула жінка (ФОТО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці через зіткнення легковика з трактором загинула жінка (ФОТО)

На ділянці автодороги між Вінницею та Немировом 23 вересня зіткнулись трактор та автомобіль Honda. У результаті аварії загинула 24-річна пасажирка легковика. В поліціъ з’ясовують обставини автопригоди.

На ділянці автодороги між Вінницею та Немировом 23 вересня зіткнулись трактор та автомобіль Honda. У результаті аварії загинула 24-річна пасажирка легковика. У поліції з’ясовують обставини автопригоди.

Як уточнюють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась між населеними пунктами Комарів і Вороновиця близько 20.40.

За попередніми даними слідства, 21-річний водій легковика, житель Вороновиці, не врахував дорожньої обстановки, у результаті чого допустив зіткнення із заднім колесом причіпа трактора, водій якого виїжджав на трасу.

У результаті ДТП постраждав водій та пасажирка легковика. Вони з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню. Під час надання медичної допомоги у реанімаційному відділенні жінка померла.

Обидва водії освідувані. Вони тверезі. Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці через зіткнення легковика з трактором загинула жінка (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці через зіткнення легковика з трактором загинула жінка (ФОТО)
Макс Мельник

24 вересня, 2020