Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)

На Вінниччині тривають ремонті роботи по побудові доріг в напрямку від м. Вінниця до м. Могилів-Подільський, а саме на автошляху М-21, та протяжністю 8,3 кілометри. В результаті чого на даному автошляху можливе запровадження реверсного шляху, через що водіям необхідно бути край уважними та дотримуватись швидкісного обмеження.

На Вінниччині тривають ремонті роботи по побудові доріг в напрямку від Вінниці до Могилева-Подільського, а саме на автошляху М-21 протяжністю 8,3 кілометри. В результаті чого на даному автошляху можливе запровадження реверсного шляху, через що водіям необхідно бути край уважними та дотримуватись швидкісного обмеження.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Вінницькій області та прес-служба Вінницької ОДА, на даний час продовжуються роботи на автошляху М-21 «Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський» на ділянках в районі населених пунктів Пултівці та Людавка.

Відомо, що до поточного середнього ремонт трьох ділянок сумарною протяжністю 8,3 км, в напрямку від м. Вінниця до м. Могилів-Подільський, передбачено:

  • укріплення основи дорожнього полотна методом регенерації
  • влаштування шару крупнозернистого асфальтобетону
  • влаштування верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону
  • поширення проїзної частини до 8 та до 12,5 м
  • укріплення узбіччя 
  • встановлення нових дорожніх знаків
  • нанесення пластикової розмітки
  • встановлення транспортного огородження

 

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)Новини Вінниці / Поблизу Вінниці будують дорогу до кордону (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 вересня, 2019