Поблизу центра Вінниці хазяї з будинку вивели каналізацію до струмка, що впадає у Південний Буг

Новини Вінниці / Поблизу центра Вінниці хазяї з будинку вивели каналізацію до струмка, що впадає у Південний Буг

Поруч з центром Вінниці жителі зливали каналізаційні стоки у невеличкий струмок. Господарів не бентежило, що навколо щільна забудова, а сусіди змушені «насолоджуватися» фекальними ароматами.

«Мешканці будинку по вулиці Паліїв Яр вивели трубопровід для зливу відходів на територію зелених насаджень, яка межує з прибережно-захисною смугою безіменного струмка. За даним фактом склали адмінпротокол за ст. 152 КУпАП», - розповів головний інспектор КП «Муніципальна варта» Юрій Вишневський.

Виявили порушення 17 лютого. У «Муніципальній варті» нагадують, вінничанам, які скидають стічні води у водойми та не належно облаштовують вигрібні ями, загрожує штраф. Його розмір сягає від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн - для суб'єктів підприємницької діяльності.

«Просимо повідомляти про факти засмічення або забруднення водойм до Ситуаційного центру за номером 067 41 02 101 або ж до Цілодобової варти за номером 15-60», - підкреслюють у підприємстві.

Новини Вінниці / Поблизу центра Вінниці хазяї з будинку вивели каналізацію до струмка, що впадає у Південний БугНовини Вінниці / Поблизу центра Вінниці хазяї з будинку вивели каналізацію до струмка, що впадає у Південний Буг
Макс Мельник

17 лютого, 2022