Поблизу Енергодару знищено декілька об’єктів ФСБ РФ

Новини Вінниці / Поблизу Енергодару знищено декілька об’єктів ФСБ РФ

З південного «запорізького» берега Каховського водосховища росіяни постійно завдають ударів по розташованому на північному березі Нікополю. У той час бійці спецназу української розвідки в окупованій Кам'янці-Дніпровській на Запоріжжі, що неподалік Енергодару, знищили базу ФСБ РФ і склади, зокрема з бюлетенями для псевдореферендуму.

Про це 5 вересня розповіли в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Як йдеться в повідомленні, в результаті спецоперації було ліквідовано і суттєво пошкоджено низку об'єктів, які ворог використав для місця базування.

У кількох захоплених противником приміщеннях, зокрема управлінні Державної казначейської служби, тривають пожежі, які загарбники не можуть загасити протягом тривалого часу.

Крім того, ліквідовано місце зберігання бюлетенів для проведення «референдуму». Склад підірвано вибухом зсередини приміщення. Усі друковані матеріали знищено.

Також розбито місце базування підрозділу ФСБ Росії, що охороняв склад. Точна кількість убитих та поранених уточнюється. Тих, хто вижив, і поранених, терміново евакуювали в напрямку окупованого Криму.

Окупанти запровадили комендантську годину в Кам'янці-Дніпровській з 7:00. Над містом помічено військові гелікоптери.

«Унаслідок проведення спецоперації цивільне населення не постраждало», – повідомили в ГУР.

Кам’янка-Дніпровська розташована західніше Енергодару і напроти Нікополя на березі Каховського водосховища.