Планові роботи працівників «Вінницягазу» включають майже 31 тисячу позицій

Новини Вінниці / Планові роботи працівників «Вінницягазу» включають майже 31 тисячу позицій

У вас на конфорці є газ? Значить газорозподільна система працює справно. І за цим стоять сотні й тисячі робочих рук газовиків. Обслуговування газових мереж –щоденна робота.

Як повідомляють в АТ «Вінницягаз», 24/7 газовики Вінниччини стоять на сторожі надійної та стабільної роботи газорозподільної системи регіону.

«Виконуємо роботи з технічного огляду, обслуговування та регулювання обладнання ГРП, ШГРП та ГРУ, установок катодного та дренажного захисту, поточні ремонти на мережах, усуваємо аварійні ситуації тощо.

Фахівці компанії забезпечують повірку та ремонт балансових вузлів обліку газу, лічильників побутових споживачів, їх демонтаж для повірки та встановлення після повірки. Проводять техобслуговування та ремонт приладів дистанційної передачі даних, здійснюють технічне обслуговування повірочних установок, манометрів та напоромірів. Загалом планові роботи включають майже 31 тисячу позицій.

Щоб кожен споживач міг у будь-який час скористатися газом, зігріти помешкання, приготувати їжу. Не зважаючи на складні умови війни, Вінницягаз виконує усі заплановані заходи вчасно», - йдеться у повідомленні товариства.

На виконання лише планових регламентних заходів, придбання необхідних матеріалів, приладів та інструментів цьогоріч компанія спрямувала понад 9 млн. грн.

«Реалізувати усе заплановане для належної роботи системи, оперативно проводити ремонти та ліквідацію аварійних ситуацій вдалося, зокрема, завдяки вчасній оплаті споживачами послуг розподілу газу. Тож дякуємо усім споживачам за розуміння і вчасну оплату послуг.

Хто затримав з оплатою – розуміємо, однак просимо за першої можливості сплатити рахунки», - вказують у компанії.

admin

17 листопада, 2022