Пісні з чоловічим характером: Арсен Мірзоян 13 червня вразить Вінницю

Новини Вінниці / Пісні з чоловічим характером: Арсен Мірзоян 13 червня вразить Вінницю

Він - унікальне явище української сцени. Непередбачуваний, відвертий, харизматичний. Артист, який як ніхто вміє так проникливо донести найважливіші істини.

Він - унікальне явище української сцени. Непередбачуваний, відвертий, харизматичний.

Артист, який як ніхто вміє так проникливо донести найважливіші істини.

13 червня Арсен Мірзоян приїде у Вінницю, щоб зіграти особливий акустичний концерт у новій території відпочинку для всієї родини PIROGOV SKY - просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова. Початок о 20:00.

- Арсен Мірзоян, гітара, зоряне небо, фантастична атмосфера і ви! Цей концерт буде дійсно незабутнім! - обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Буде дві години абсолютної насолоди, відкриттів та здивувань, прем’єр і спогадів! Чесно, яскраво, красиво і захоплююче, як вміє лише Арсен Мірзоян – наш «український Висоцький», сталевий голос України і головний бунтар вітчизняного шоу-бізнесу.

2021 рік для Арсена Мірзояна особливий. Саме цьогоріч виповнюється 10 років його сольної творчості. На осінь співак готує багато сюрпризів для шанувальників, зокрема, вихід нового альбому.

І саме вінничани 13 червня одними з перших наживо почують прем’єри нових пісень, які скоро будуть розривати усі хіт-паради та бити рекорди переглядів на YouTube.

На додачу - традиційно на концерті буде багато спілкування із публікою,  а також всі наші улюблені пісні з усіх попередніх альбомів Арсена Мірзояна:  «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Капронові банти», «Смужка», «Інші двері», «Джеральдіна», «Невчасна», «Паперовий сніг», «Край землі», «Тягни небо на себе», «Ластівки над містом», «Можеш як», «Ідіоти», «Курам на сміх», «Незнайомці», «Королева», «1000 раз», «Не Магеллан», «Подружка» та багато інших.

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Історія успіху Арсена Мірзояна настільки ж унікальна, як і його творчість. У рідному Запоріжжі він довгий час працював на металургійних заводах. Мріяв про сцену, але втратив слух… Та замість того, щоб здатися, відновив здоров’я і вирішив підкорювати сцену.

У 2011 році став фіналістом телешоу «Голос країни». Коли Україна почула його унікальний тембр, побачила артиста, який готовий йти проти правил, аби тільки не зрадити своїм принципам, про Арсена Мірзояна заговорили і… полюбили.

У своїх піснях Арсен Мірзоян відверто ділиться особистими історіями та надихає любити.

Похід на його концерт – яскрава та крута подія не лише для фанів, а й для всіх поціновувачів витонченої лірики.

Приходьте надихатися на справжні почуття на акустичному концерті Арсена Мірзояна 13 червня о 20:00 у PIROGOV SKY.

Крім концерту, просто неба у музеї-садибі Пирогова вас також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і цікавими фотозонами.

Квитки на концерт коштують від 200 до 590 гривень.

Купуйте квитки на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua або ж у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», «Магігранді», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Пригощає ресторан NUMO - смачний ресторан з сучасною кухнею в самому серці Вишеньки!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

5 червня, 2021