Після звернення Борзової Уряд змінив правила призначення субсидії – більшості громадян переоформлять автоматично

Новини Вінниці / Після звернення Борзової Уряд змінив правила призначення субсидії – більшості громадян переоформлять автоматично

Вінничанам не доведеться вистоювати черги для перепризначення субсидії. На звернення народної депутатки з Вінниччини Ірини Борзової Кабмін вніс зміни до Постанови від 14 квітня.

Вінничанам не доведеться вистоювати черги для перепризначення субсидії. На звернення народної депутатки з Вінниччини від "Слуги народа" Ірини Борзової Кабмін вніс зміни до Постанови від 14 квітня.

Про це Ірина Борзова повідомила на своїй сторінці в «Фейсбук».

«Стояти в черзі, щоб переоформити субсидії не потрібно. На моє офіційне звернення Уряд вніс зміни до порядку призначення субсидій, аби спростити процедуру їх отримання та повернув автоматичне перепризначення субсидій.

30 квітня я направила депутатське звернення до Прем’єр-Міністра України Шмигаля та міністра соціальної політики України Лазебної - продовжити автоматичне призначення/перепризначення житлових субсидій громадянам на період дії карантину. Дякую колегам, які приєдналися та підписали звернення!

Маємо результат», - зазначила в дописі нардепка та опублікувала фото звернення і повідомлення з сайту Урядового порталу.

 

Новини Вінниці / Після звернення Борзової Уряд змінив правила призначення субсидії – більшості громадян переоформлять автоматичноНовини Вінниці / Після звернення Борзової Уряд змінив правила призначення субсидії – більшості громадян переоформлять автоматично
Ірина Заіковата

20 травня, 2021