Після спроби обгону на дорозі неподалік Жмеринки автівка опинилася у кюветі. Водія медики не врятували

Новини Вінниці / Після спроби обгону на дорозі неподалік Жмеринки автівка опинилася у кюветі. Водія медики не врятували

На автодорозі М-21 Виступовичі - Вінниця - Могилів-Подільський 6 вересня автомобіль FSO Polonez з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП загинув водій.

На автодорозі М-21 Виступовичі - Вінниця - Могилів-Подільський 6 вересня автомобіль FSO Polonez  з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП загинув водій.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 19.00 у Жмеринському районі. За кермом транспортного засобу перебував 41-річний житель Станіславчицької територіальної громади.

За попередньою інформацією слідства, водій легковика під час обгону не впорався з керуванням транспортного засобу, внаслідок чого з’їхав у кювет. У результаті ДТП він отримав тяжкі травми. Каретою швидкої допомоги чоловіка доставили до лікарні, де під час надання медичної допомоги він помер.  

Обставини та причини аварії з’ясовують слідчі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Макс Мельник

7 вересня, 2021