Після року розслідування вінницькому підприємцю повідомили про підозру у торгівлі фальсифікатом

Новини Вінниці / Після року розслідування вінницькому підприємцю повідомили про підозру у торгівлі фальсифікатом

Після розслідування «гучної» справи щодо продажу у Вінниці алкогольного фальсифікату, яке тривало близько року, нарешті правоохоронці повідомили про підозру директору місцевого ТОВ. Вінничанину інкримінують продаж лівого спиртного, яке той видавав за горілку.

Після розслідування «гучної» справи щодо продажу у Вінниці алкогольного фальсифікату, яке тривало близько року, нарешті правоохоронці повідомили про підозру директору місцевого ТОВ. Вінничанину інкримінують продаж «лівого» спиртного, яке той видавав за горілку.

Про певний етап у кримінальному провадженні повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області. Нагадаємо, у грудні 2018 року та січні 2019 року, зробили обшуки в складських приміщеннях місцевої торгової фірми. Операцію проводили співробітники прокуратури Вінницької області та СУ ФР ГУ ДФС у регіоні.

Під час слідчих дій у підприємця вилучено понад 22 100 скляних пляшок ємністю 0,5 л та 1400 пляшок ємністю 0,25 л з алкогольним напоєм – горілкою. Так було написано на етикетці. Слідство встановило невідповідність зазначеного алкогольного напою вимогам ДСТУ України із нанесенням підроблених марок акцизного податку.

Фактично після річного розслідування керівнику товариства повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України, що передбачає штраф в розмірі до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Макс Мельник

4 грудня, 2019