Після «Ревізора» вінничани закликають владу перевірити «Плюшкін» та «Версаль»

Новини Вінниці / Після «Ревізора» вінничани закликають владу перевірити «Плюшкін» та «Версаль»

Нещодавня телепередача «Ревізор» (від 7 листопада), у якій розповідалося про кричущі недоліки в роботі кількох вінницьких закладів харчування, здається, викликала певне невдоволення у містян. Про це свідчить те, що на офіційному сайті петицій з’явилося звернення до міської влади.

Нещодавня телепередача «Ревізор» (від 7 листопада), у якій розповідалося про кричущі недоліки в роботі кількох вінницьких закладів харчування, здається, викликала певне невдоволення у декого з містян. Про це свідчить те, що на офіційному сайті петицій з’явилося звернення до міської влади.

 

У ньому вимагають влаштувати перевірку вінницької столової  «Плюшкін», ресторану «Версаль», бару «Вінницька реберня» та «Пиріжкової». При цьому зауважують, що на кухнях деяких з цих закладів неналежний санітарний стан. Мовляв, і продукти зберігаються «неправильно», і тарганів можна побачити.

Якщо все це підтвердиться в ході перевірки, йдеться у петиції, то слід провести й службове розслідування щодо відповідних працівників Вінницької  обласної санітарно-епідеміологічної станції через те, що ті, можливо, нехтували своїми службовими обов’язками.

«Влада Вінниці при кожному слушному випадку заявляє про своє прагнення до забезпечення європейського рівня в усіх сферах життя. Чому ж тоді сервіс та якісь у громадських закладах Вінниці відповідає радянському союзу у найгірших його проявах? Чому санітарний стан на кухнях вінницьких закладів цікавить тільки працівників «Нового каналу» і рядових вінничан?», – наголошується у петиції.

Згадану петицію підписало, станом на 10 листопада, понад 20 містян (з 350 необхідних). Утім, до кінця збору підписів ще залишилося майже два тижні.

Юрій ЯРМОЩУК

Антон Булгаков

10 листопада, 2017