Після лобового зіткнення на Вінниччині загинув водій Lanos, пасажирку рятують лікарі

Новини Вінниці / Після лобового зіткнення на Вінниччині загинув водій Lanos, пасажирку рятують лікарі

Поблизу села Лісниче Бершадської міській громаді Гайсинського району 25 жовтня сталась ДТП. Зіткнулися автомобілі Audi та Daewoo Lanos. У результаті аварії загинув пасажир однієї з автівок. Обставини та причини аварії встановлює поліція.

ДТП сталась на автошляху Бершадь-Голдашівка. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, ДТП сталась близько 12.00. За кермом Audi перебував 37–річний киянин.

За попередньою інформацією слідства, водій іномарки виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo.

У результаті автопригоди 50–річний пасажир Daewoo Lanos, житель села Михайлівка, від отриманих травм загинув на місці пригоди. 43–річна водійка цієї ж автівки госпіталізована до районної лікарні. Із салону її доставали рятувальники.

Кермувальник автомобіля Audi під час зіткнення не постраждав.  

У водіїв транспортних засобів взято зразки крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

26 жовтня, 2021