Пішов від дружини жити у землянку: на Вінниччині відшукали у лісі людину

Новини Вінниці / Пішов від дружини жити у землянку: на Вінниччині відшукали у лісі людину

Через майже 20 діб правоохоронці Вінниччини розшукали зниклого 48–річного жителя Гайсинського району. Як виявилося, чоловік вирішив жити у саморобній землянці в лісі. Під час огляду медики діагностували у «лісового жителя» пневмонію.

Як вказують у відділі комунікації поліції області, жителька Райгородської територіальної громади звернулася з заявою про зникнення її чоловіка, який мав певні проблеми зі здоров’ям. Людина зникла ще 10 вересня.

Для пошуків чоловіка правоохоронці розділилися на групи та прочісували прилеглі до села території, лісовий масив, перевіряли закинуті місця у навколишніх населених пунктах, водойми.

Чергову пошукову операцію вони розпочали 28 вересня. До неї було залучено кінолога зі службовим собакою та військовослужбовців .

Головною версією правоохоронців було те, що чоловік загубився у лісі. Під час більш ретельного прочісування лісового масиву, через чотири години спільних пошуків зниклого знайшли. 

Службовий пес взяв слід та привів правоохоронців до саморобної землянки, де під опалим листям лежав знесилений чоловік.

Правоохоронці надали йому теплий одяг, винесли з лісу та негайно викликали швидку медичну допомогу.

Чоловіка доправили до лікарні, де медики діагностували у нього запалення легень та переохолодження тіла. Наразі розшуканий перебуває у медичному закладі, загрози його життю немає.

Макс Мельник

29 вересня, 2021