Пішла по воду і зникла: на Вінниччині третю добу шукають 16-річну Наталію Кателян

Новини Вінниці / Пішла по воду і зникла: на Вінниччині третю добу шукають 16-річну Наталію Кателян

Із ночі 17 липня поліція Вінниччини розшукує зниклу 16-річну Наталію Кателян із села Олександрівка Вінницького району. Наразі, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, до пошуку дівчини задіяно усі розшукові та оперативні можливості.

Із ночі 17 липня поліція Вінниччини розшукує зниклу 16-річну Наталію Кателян із села Олександрівка Вінницького району. Наразі, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, до пошуку дівчини задіяно усі розшукові та оперативні можливості.

За даними поліції, неповнолітня пасла худобу на околиці села Олександрівка разом з мамою та близько 16 години пішла по воду і зникла. Мама дівчини до поліції звернулась близько 2-ї години ночі. До того часу дівчину шукали рідні та місцеві жителі.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, до пошуків неповнолітньої задіяні усі розшукові та оперативні можливості. Особовий склад Вінницького районного відділення поліції та суміжних районів залучений до прочісування територій. Поліції допомагають бійці Національної гвардії України, рятувальники, місцева громада. Перевіряються водойми, криниці, лісові масиви, проводиться подвірний обхід та опитування місцевих мешканців.

"Наталочка з мого села, це дуже добра, трудолюбива дівчина, - пише у Facebook вінницька журналістка Людмила Поліщук. - Вона має вади розвитку, але така ЩИРА і добродушна!!! Завжди привітна, навіть з чужими людьми. Вона легко йшла на контакт, можливо цим хтось непорядний скористався...".

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування дівчини, просять повідомити за телефонами: 0979461377 або 102.

Прикмети дівчини: зріст приблизно 155-165 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, заплетене у косу до плечей. Була одягнена у рожеву футболку, клітчату спідницю, фіолетові калоші, жовту хустку з квітчастим візерунком.