Підвела швидкість: у Вінниці зловмисника з поцупленим товаром затримали неподалік магазина

Новини Вінниці / Підвела швидкість: у Вінниці зловмисника з поцупленим товаром затримали неподалік магазина

У Вінниці 31 січня патрульні затримали грабіжника, який на очах у продавчині викрав товар з полиці та утік. Зловмисник переосмислює вчинок в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 31 січня близько 18.00 до райуправління звернулась 53-річна працівниця місцевого магазину. Жінка розповіла, що невідомий чоловік схопив з полиці товар та втік. Менш ніж за годину патрульні поліцейські затримали грабіжника неподалік від місця вчиненого злочину. Правопорушником виявився 35-річний житель обласного центру.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання - до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

1 лютого, 2023