«Підстав переживати немає»: прем’єр-міністр Олексій Гончарук про пожежу на військових складах під Калинівкою

Новини Вінниці / «Підстав переживати немає»: прем’єр-міністр Олексій Гончарук про пожежу на військових складах під Калинівкою

Підстав переживати через пожежу на арсеналі ЗСУ під калинівкою на Вінниччині наразі немає. Усі служби спрацювали дуже оперативно і вжили заходів для локалізації та ліквідації пожежі. На цьому щойно під час брифінгу за підсумками засідання Уряду наголосив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Підстав переживати через пожежу на арсеналі ЗСУ під Калинівкою на Вінниччині наразі немає. Усі служби спрацювали дуже оперативно і вжили заходів для локалізації та ліквідації пожежі. На цьому щойно під час брифінгу за підсумками засідання Уряду наголосив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

«Усі служби були підняті по тривозі. Наскільки мені відомо, зараз загрози для військовослужбовців та цивільного населення немає, пожежу локалізовано. Є питання щодо задимлення. Але підстав переживати зараз немає», - сказав О.Гончарук.

Прем’єр також повідомив, що висновки щодо безпеки військових складів під Калинівкою Уряд зробить після того, як буде офіційно з’ясовано причини пожежі.

«Давайте, розберемось, що там сталося, бо є різні версії… Коли буде офіційна інформація, Уряд «прокомунікує», - сказав глава Кабміну.