Підробка та ймовірний "двійник" : Що виявили патрульні? 

Новини Вінниці / Підробка та ймовірний "двійник" : Що виявили патрульні? 

Вчора, 27 лютого,  під час патрулювання на вулиці Максимовича, поліцейські помітили автомобіль Opel Vectra, який порушував правила дорожнього руху.

Зупинивши транспортний засіб, інспектори були шоковані, коли побачили пред’явлене водієм свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Патрульні відразу ж помітили ознаки підробки на свідоцтві — бланк та шрифт не відповідали стандартам оригінальних документів. Це дало підозру щодо легальності автомобіля та його власності.

Вирішивши ретельно перевірити автомобіль, патрульні звернули увагу на номери вузлів та агрегатів. І здивувались, коли виявили ознаки втручання та можливої підробки. Це вказує на те, що транспортний засіб може бути не лише неоригінальним, але й могли ємулювати офіційний документ про реєстрацію.

Після цього водія затримано для подальшого розслідування, а саме з'ясування легальності автомобіля та встановлення можливих порушень законодавства. Патрульні звертають увагу на те, що підробка документів та використання підроблених автомобілів є серйозними порушеннями, які можуть мати серйозні правові наслідки для винних осіб.

Михайло Білик

28 лютого, 2024