Підприємець з Віниччини запропонував  п‘ять тисяч гривень за інформацію про вандалів

Новини Вінниці / Підприємець з Віниччини запропонував  п‘ять тисяч гривень за інформацію про вандалів

В курортному містечку Хмільник, що на Вінниччині, вандали знищили близько двох десятків туй. Підприємець, який висадив дерева та доглядав за ними, звернувся  у поліцію та запропонував містянам, які нададуть інформацію про зловмисників винагороду.

У курортному містечку Хмільник, що на Вінниччині, вандали знищили близько двох десятків туй. Підприємець, який висадив дерева та доглядав за ними, звернувся у поліцію та запропонував містянам, які нададуть інформацію про зловмисників, винагороду.

«Ці туї я посадив три роки тому, доглядав за ними, деревцята були розкішні, до 2 і більше метрів висотою. Вони були справжньою окрасою, біля них часто фотографувались відпочиваючі», - говорить приватний підприємець Андрій Кидюк. 

Чоловік зазначає, що стосовно знищення дерев написав заяву у поліцію та ініціював власне розслідування.

«Окрім того, я готовий заплатити 5 тисяч гривень тому, хто допоможе знайти цих вандалів. До речі, це уже не перший такий випадок, в березні цього року невідомі спалили дерев'яний декоративний млин, який слугував справжньою окрасою та селфі-зоною для хмільничан та відпочиваючих. Тоді, покидькам це зійшло з рук, сподіваюсь, що цього разу винні будуть покаранні і я для цього докладу максимум зусиль»,  - зазначає Андрій Кидюк.