Підпал «коктейлем Молотова» через «любовний трикутник»: у Вінниці чоловік помстився колишній коханій

Новини Вінниці / Підпал «коктейлем Молотова» через «любовний трикутник»: у Вінниці чоловік помстився колишній коханій

У Вінниці 12 липня оперативники райуправління поліції затримали 45–річного місцевого жителя. Чоловіка підозрюють у підпалі помешкання колишньої співмешканки у двоповерховому будинку, розташованому у середмісті. Спонукали на такий вчинок класичні обставини, які виникають у «любовному трикутнику».

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 9.45 із заявою звернувся 33-річний вінничанин. Він розповів, що квартиру, в якій проживає разом із жінкою, підпалили. Більш того, зазначив, що самотужки погасив пожежу о 3 години ночі.

Кадри з камер відеоспостереження підтвердили слова заявника щодо підпалу. Камери зафіксували, як невідомий чоловік в маскувальному одязі підійшов до будинку та кинув у вікно квартири ємкість з легкозаймистою речовиною. Внаслідок загорання пошкоджено зовнішнє та внутрішнє оздоблення помешкання.

У ході проведення оперативно–розшукових заходів поліцейські встановили маршрут руху палія та протягом кількох годин розшукали підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився 45-річний місцевий житель. Зловмисник раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Затримали його за місцем проживання. Чоловік розповів, що підпал квартири він вчинив на ґрунті ревнощів.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Макс Мельник

13 липня, 2022