Підозрюваний Крисько повернувся до керівництва БУВР

Новини Вінниці / Підозрюваний Крисько повернувся до керівництва БУВР

Підозрюваний Крисько повернувся до керівництва БУВР.

З 12 жовтня повернувся до виконання обов’язків начальника регіонального управління водних ресурсів депутат Вінницької облради від РПЛ Володимир Крисько, який ще підозрюється у вимаганні хабара. Міський суд не погодився з доводами прокуратури про подальше затримання вінничанина. Тому немає жодних підстав щоб Володимир Григорович не повертався до кабінету начальника БУВР Південного Бугу.

Нагадаємо, на початку вересня у Вінниці відбулося гучне затримання посадовця «на гарячому». В прес-службі СБУ повідомили, що чиновника, якій також очолює постійну комісію облради з питaнь oхoрoни нaвкoлишньoгo прирoднoгo середoвищa, екoлoгічнoї безпеки тa рaціoнaльнoгo викoристaння надр затримали на вимаганні 3 000 доларів від місцевого підприємця.

Начебто за цю суму В. Крисько гарантував сприяння у затвердженні пакету документів, необхідних для дозволу на видобуток пісковиків у Ямпільському районі. Як голова комісії, він обіцяв включити розгляд цього питання на сесії облради.

Згідно зі ст. 208 КПК України співробітники спецслужби під час отримання всієї суми хабара затримали депутата у робочому кабінеті начальника управління. Кримінальне провадження слідчі відкрито за ч. 3 ст. 368 КК України. За рішення суду затриманого мали взяти під варту, однак йому стало погано. Володимира Григоровича відразу госпіталізували. Пізніше строк затримання йому не подовжили.

Олег Верлан

admin

17 жовтня, 2017