Підозрюваного у розстрілі барських фермерів взяли під варту на два місяці

Новини Вінниці / Підозрюваного у розстрілі барських фермерів взяли під варту на два місяці

Сьогодні, 17 травня, у Вінницькому міському суді обрали міру запобіжного заходу чоловіку, який підозрюється у жорстокому вбивстві подружжя фермерів із Шипинок Барського району. Згідно рішення судді 29-річного барчанина, якому інкримінують умисне вбивство з корисних мотивів, взято під варту на 60 діб. Про це повідомли у відділі комунікації поліції у Вінницькій області.

Сьогодні, 17 травня, у Вінницькому міському суді обрали міру запобіжного заходу чоловіку, який підозрюється у жорстокому вбивстві подружжя фермерів із Шипинок Барського району. Згідно рішення судді 29-річного барчанина, якому інкримінують умисне вбивство з корисних мотивів,взято під варту на 60 діб. Про це повідомли у відділі комунікації поліції у Вінницькій області.

Раніше NaПарижі повідомяв, що 29-річний чоловіку вранці, 9 травня, жорстоко вбив подружжя фермерів у селі Шипинки Барського району. З рушниць  він ростріляв Едуарда Тичука та  його дружину Юлію у їх власному будинку. Після чого викрав сейф із коштами.

Як розповіли NaПарижі місцеві жителі, підозрюваний є затятим мисливцем, мав чимало непогашених боргів.

Підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.187 КК України (розбій) та п.1,6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів), за що передбачено довічне ув’язнення.