Підлітка, який пізно ввечері пішов з дому у Вінниці, знайшли у Гайсині

Новини Вінниці / Підлітка, який пізно ввечері пішов з дому у Вінниці, знайшли у Гайсині

Тринадцятирічного підлітка, який ввечері 5 травня у Вінниці вийшов з домівки і не повернувся додому ночувати, через добу знайшли у Гайсині. У поліції Вінниччини стверджують, що хлопчик вже неодноразово покидав домівку. На пошуки дитини були задіяні працівники кримінальної поліції, ювенальної превенції обласного главку, особовий склад вінницької, липовецької та немирівської поліції.

Тринадцятирічного підлітка, який ввечері 5 травня у Вінниці вийшов з домівки і не повернувся додому ночувати, через добу знайшли у Гайсині. У поліції Вінниччини стверджують, що хлопчик вже неодноразово покидав домівку. На пошуки дитини були задіяні працівники кримінальної поліції, ювенальної превенції  обласного главку, особовий склад вінницької, липовецької та немирівської поліції.

За словами матері дитини, після конфлікту з нею хлопчик пішов з дому близько 23:00 та не повернувся.

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, поліцейськими були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи. Орієнтування з прикметами підлітка були надані усім пішим та мобільним екіпажам поліції. Поліцейські відпрацьовували вокзали, ринки та інші громадські місця. Шукали підлітка і за допомогою засобів масової інформації та соціальних мереж. За наявною інформацією, востаннє хлопця бачили біля торгового центру «Грош» на Немирівському шосе, де він намагався зупинити машини, що рухались в напрямку Немирова.

6 травня близько 23.30 до Гайсинського відділу поліції зателефонував водій таксі та повідомив про хлопчика, який без супроводу дорослих знаходиться біля місцевого магазина на вулиці Соборній. Екіпаж сектору реагування патрульної поліції забрав дитину у відділ поліції, де з’ясувалось, що хлопець з Вінниці,  і перебуває у розшуку.

За словами підлітка, через сварку з мамою він вирішив поїхати до бабусі у Липовецький район. Попуткою хлопець доїхав до Гайсина, гуляв містом цілий день, а ввечері зібрався їхати до бабусі. Зараз він перебуває вдома.