Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото Бучі

Новини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото Бучі

Після звільнення Київщини навіть ті, хто багато чого бачив у житті, жахались від звірств «еліти» російського війська, яка місяць перебувала у Бучі та сусідніх містечках та селах. Тіла закатованих мирних жителів залишались на вулицях, у дворах. Це потрібно бачити… Бачити усім. Українцям, європейцям…Так, кадри руйнують психіку особливо чутливих. Але це правда. Це «русский мир», «освободители», «братья». Так, їх послав Путін, але не він ґвалтував, знущався, катував. Все це робили ті російські солдати та поліцейські, яких їхні рідні вважають «героями».

Відомий російський письменник Борис Акунін розкритикував Захід через обмеження проти РФ. Він впевнений, що у війні в Україні винен Путін, а не звичайні громадяни. Нагадаємо, на творах цього знавця людства виросло покоління. Він 25 років творить. Його творами зачитувались українці. Але, ймовірно, письменнику складно зізнатися, що росіяни не такі, як йому хочеться.

Не звичайні кримінальники протягом місяця у Бучі, Ірпені, Гостомелі погрожували наступом на столицю, а елітні підрозділи ЗС РФ і Росгвардії. Саме вони у цей час мародерствували та знущались з мирного населення. Катуючи, вони вбивали місцевих мешканців через наявність у квартирі чи будинку української символіки. Так, за прапорець держави. Тіла не прибирали. Коли 1-2 квітня росіяни «відійшли», а українські військові почали заходити до цих населених пунктів, то жахались. Тіла закатованих та вбитих містян сотнями лежали на вулицях, у колодязях, поруч з колишніми блокпостами, на дорогах за містами. Просто лежали.

Деякі з місцевих ще за часів окупації, ризикуючи життям, створювали братські могили, адже тіла почали розкладатися… Це поодинокі факти. Більшість закатованих залишались лежати… Так, Путін послав катів «на навчання», але саме росіяни у формі скоювали злочини проти людства. Бо для них та їх рідних – це нормально. Далі висновки має кожний зробити для себе.

Публікуємо фото реальної Бучі станом на 2 квітня. 

Новини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото БучіНовини Вінниці / Під Києвом росіяни катували людей та залишали сотні трупів на вулиці. Жахаючі фото Бучі
Ігор Заіковатий

3 квітня, 2022