Під час удару по авіабазі «Бельбек» ліквідовано російського генерал-лейтенанта Татаренка

Новини Вінниці / Під час удару по авіабазі «Бельбек» ліквідовано російського генерал-лейтенанта Татаренка

Під час удару ЗСУ по авіабазі «Бельбек» 31 січня ліквідовано російського командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка та 10 військовослужбовців.

Про це повідомляє Телеграм-канал «Крымский ветер» з посиланням на російські ЗМІ.

«Як повідомляють російські пабліки, ліквідовано 10 російських військовослужбовців, у тому числі командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко», - йдеться у повідомленні.

Судячи з інформації з відкритих джерел, ліквідованому генералу було 63 роки. Він служив на Далекому Сході, Уралі, у Сибіру та північних регіонах Росії. У 2016 році був призначений командувачем 14-ї армії ВПС і ППО Центрального військового округу РФ. Військовий льотчик 1-го класу.

P.S. Речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк каже, що інформація щодо ліквідації  російського генерала Олександра Татаренка після удару по летовищу «Бельбек» 31 січня не має підтвердження.

«Очевидно, що це дуже потужний вплив. І не даремно вони самі намагаються навіть в гібридному полі продовжувати тиск і на своїх представників війська, і на своє населення, в тому числі. Саме вони вкидали інформацію про знищення генерал-лейтенанта, але наші джерела це не підтверджують», - сказала вона.

За даними Гуменюк, таким чином вони намагаються спровокувати так звану помсту.