Під час бойових дій загинув командир взводу сержант Богдан Самусь з Вінниці

Новини Вінниці / Під час бойових дій загинув командир взводу сержант Богдан Самусь з Вінниці

У бою з російськими окупантами 18 жовтня загинув випускник історичного факультету Вінницького педуніверситету сержант Богдан Самусь.

Про це повідомляє Історичний факультет ВДПУ.

«Самусь Богдан – народився 22 січня 1983 р. у селищі Вороновиця Вінницького району Вінницької області. Загальну середню освіту здобув у м. Вінниці. Після закінчення у 2006 р. Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського працював вчителем у с. Широка Гребля Вінницького та с. Яруга Могилів-Подільського районів. Був учасником Революції Гідності. У 2014 р. добровільно вступив до батальйону «Донбас» та служив у десантно-штурмовій бригаді», - розповідають у виші.

З 24 лютого у званні сержанта Б.Самусь виконував обов’язки командира взводу 35 бригади морської піхоти, мав позивні «Філософ» і «Безстрашний». Його життєвим кредо було: «Якби не такі як я, то вони були б вже на Говерлі!». Богдан був сміливим, принциповим, завжди боровся за справедливість.

«Академічна спільнота Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського висловлює щирі співчуття рідним, близьким Богдана та поділяє Ваш смуток і біль», - йдеться у повідомленні.

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині, доземний уклін захиснику…

Слава Герою… Пам’ятаємо…

Небайдужі можуть підтримати родину матеріально: 4149499136963285 (номер картки батька Богдана)

Олеся Рудницька

7 листопада, 2022