Під час бойових дій загинуло два захисника з Тульчинського району Вінниччини

Новини Вінниці / Під час бойових дій загинуло два захисника з Тульчинського району Вінниччини

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів, котрі мужньо боронять рідну землю від російського агресора. Стало відомо про загибель Олега Меркулова та Романа Фасуляка з Тульчинського району Вінницької області.

Про це повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація.

33-річний солдат Олег Меркулов - уродженець смт.Брацлав. Він був водієм протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 12 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону.

Під час бойових дій в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області, 28 серпня в результаті артилерійського обстрілу з боку російського агресора, лінія життя нашого земляка обірвалась .

Для побратимів Олег Васильович назавжди залишиться в споминах як відважний, сміливий та мужній, адже саме такі риси притаманні незламним патріотам рідної землі! Наш краянин боровся за цілісність держави і поліг в бою, як Герой!

Вчора навколішки та з квітами в руках у с.Соколівка Крижопільської громади односельчани зустрічали тіло свого земляка, старшину, командира взводу забезпечення артилерійського дивізіону 31-річного Романа Фасуляка.

Вічна та світла пам’ять нашим Захисникам! Невдовзі ця клята війна скінчиться обов’язково – перемогою Українського народу, а неосяжний подвиг наших воїнів назавжди увіковічиться в сучасній історії Незалежної України.