П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)

Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)

Сьогодні, 14 квітня вінничани, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики міської ради, почнуть отримувати пасхальні набори. Загалом, як повідомляють у міській раді, до свят допомогу отримають близько 5 тисяч родин.

Сьогодні, 14 квітня вінничани, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики міської ради, почнуть одержувати пасхальні набори. Загалом, як повідомляють у міській раді, до Великодня допомогу отримають близько 5 тисяч родин.

За словами заступниці міського голови Галини Якубович, усі 5 тисяч пасхальних пакунків вінничанам доставлять у найближчі дні.

«Ми відпрацювали питання організації роботи по формуванню і доставці продуктових наборів до пасхальних свят найбільш вразливим категоріям жителів нашої громади. Цього разу люди отримають пасхальний набір, який складається з паски, ковбаси, молока та овочевого борщового набору. Хочу подякувати всім, хто допоміг із цим – частину наборів оплатив спецфонд «СтопВірус», частину продукції абсолютно безкоштовно надав бізнес. Зокрема, допомогли ТОВ «Люстдорф», мережа кафе «Бібліотека», агрофірма «Органік-Д», торгові марки «Ковбаскофф» та «Солодка мрія», «Вінницяхліб» і Вінницька харчосмакова фабрика», – розповіла Г.Якубович.

До переліку тих, хто отримає благодійну допомогу, додані, зокрема, багатодітні сім’ї, де виховується п’ятеро і більше дітей, інваліди з дитинства 1 групи, люди, що проживають і здійснюють догляд за інвалідом 1 чи 2 групи внаслідок психічного розладу.

За словами директорки департаменту соціальної політики міської ради Валентини Войткової, для доставки благодійних наборів виділений транспорт. Супроводжувати будуть працівник соціальної служби та волонтери. Усі вони працюють в масках, рукавичках та мають антисептики, щоб було безпечно і їм, і адресатам цієї допомоги.

Фото пресслужби Вінницької міської ради

Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)Новини Вінниці / П'ять тисяч родин у Вінниці до свят отримають продуктові набори від благодійників (ФОТО)