П’ять років за гратами: винесено вирок молодику, який взимку відібрав у вінничанки гроші та телефон

Новини Вінниці / П’ять років за гратами: винесено вирок молодику, який взимку відібрав у вінничанки гроші та телефон

У Вінниці до 5 років позбавлення волі засуджено 24-річного жителя села Сокиринці. Міський суд визнав його винним у грабежі та розбої. Встановлено, що у січні він напав на жінку та пограбував її на одній з вулиць міста.

У Вінниці до 5 років позбавлення волі засуджено 24-річного жителя села Сокиринці. Міський суд визнав його винним у грабежі та розбої. Встановлено, що у січні він напав на жінку та пограбував її на одній з вулиць Вінниці.  

У поліції Вінниччини нагадують, що 14 січня близько 19.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік побив жінку та відібрав сумку, в якій були гроші та мобільний телефон.

Поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий житель села Сокиринці Вінницького району.

«В ході досудового розслідування поліцейськими були зібрані докази причетності зловмисника до вчинення цього злочину.  Крім цього, в ході слідства  встановлено, того ж дня що зловмисник вчинив грабіж. Під час судового засідання підсудний  провину визнав. Суд визнав його   винним у злочинах, передбачених ч.2 ст.186 КК України (грабіж) та  ч.1 ст. 187 КК України (розбій), та призначив  покарання у вигляді 5 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні поліції.

Сергій Маламура

15 серпня, 2019