П'яний чоловік на Вінниччині погрожував себе підірвати. Дружина викликала поліцію

Новини Вінниці / П'яний чоловік на Вінниччині погрожував себе підірвати. Дружина викликала поліцію

У Погребищі на Вінниччині 45-річний нетверезий чоловік з гранатою ввечері 31 березня погрожував підірвати себе. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 20:30 години до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, погрожує підірвати себе гранатою Ф-1.

У Погребищі на Вінниччині 45-річний нетверезий чоловік з гранатою ввечері 31 березня погрожував підірвати себе. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 20:30 години до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, погрожує підірвати себе гранатою Ф-1.

На виклик прибула слідчо-оперативна група поліції та фахівці вибухотехнічної служби. Шляхом перемовин поліцейські заспокоїли нетверезого чоловіка, і він викинув гранату поблизу гаражного приміщення.

Під час обшуку у помешканні правопорушника поліцейські вилучили 14 набоїв різного калібру. За словами чоловіка, боєприпаси він привіз із зони ООС. Вилучене наразі направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Чоловікові  загрожує до 7 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

1 квітня, 2020