П’яною не втримала на руках: у Вінниці жінку підозрюють у вбивстві малюка через необережність

Новини Вінниці / П’яною не втримала на руках: у Вінниці жінку підозрюють у вбивстві малюка через необережність

У Вінниці затримали 33-річну жительку обласного центру. Жінку підозрюють у смерті 3-місячного сина знайомої. У п’яному стані вона тримала хлопчика на руках, але не втримала. Малюк впав на асфальт…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, підозрювану у причетності до смерті дитини затримали 20 квітня.

Напередодні, 19 квітня, до поліції надійшла заява від 35-річної вінничанки про те, що померло її немовля. Судово-медичною експертизою встановлено насильницьку смерть дитини.  

На місці події поліцейські встановили, що 17 квітня батьки немовляти надали для догляду свою дитину знайомій. Наступного дня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, жінка не втримала малюка, той впав на асфальт. Дитина отримала травми, що стали причиною смерті. А вже 19 квітня жінка передала тіло хлопчика матері. 

Правопорушниця затримана в процесуальному порядку та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. 

Наразі слідчі їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (Вбивство через необережність) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 квітня, 2023