Першим керівником новоствореної у Вінниці «Агенції просторового розвитку» став архітектор Максим Кравчук

Новини Вінниці / Першим керівником новоствореної у Вінниці «Агенції просторового розвитку» став архітектор Максим Кравчук

У лютому цього року, під час сесії вінницької міської ради, депутати офіційно створили комунальне підприємство «Агенція просторового розвитку», що виконуватиме завдання з міського планування та інтегрованого міського розвитку. По факту, новостворене КП діяло раніше, щоправда у складі «Інституту розвитку міст».

У лютому цього року під час сесії Вінницької міської ради депутати офіційно створили комунальне підприємство «Агенція просторового розвитку», що виконуватиме завдання з міського планування та інтегрованого міського розвитку. По факту.новостворене КП діяло раніше, щоправда, у складі «Інституту розвитку міст». 

Першим керівником «Агенції просторового розвитку» Вінницької міської ради, щоправда, поки що у статусі виконувача обов’язки, призначено Максима Анатолійовича Кравчука. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Моргунов.

До призначення керівником новоствореного підприємства, Максим Кравчук працював архітектором відділу просторового розвитку КП «Інститут розвитку міст», де на посаді заступника директора працює його дружина Вікторія Вікторівна Кравчук.

Фото із соцмереж.