Перший лютневий сніг: у «Цілодобовій варті» розповіли про події у Вінниці

Новини Вінниці / Перший лютневий сніг: у «Цілодобовій варті» розповіли про події у Вінниці

Жодна зимова заметіль не відбувається не поміченою. Першими хуртовину, зазвичай, у Вінниці відчувають електричні дроти. Однак зранку 9 лютого не втримала рівновагу бетонна опора на вул. Київській. При падінні стовп обірвав контактну мережу тролейбусної лінії та суттєво пошкодив автівку «Пежо», на яку приземлився.

Жодна зимова заметіль не відбувається не поміченою. Першими хуртовину, зазвичай, у Вінниці відчувають електричні дроти. Однак зранку 9 лютого не втримала рівновагу бетонна опора на вул. Київській. Її зачепила фура. При падінні стовп обірвав контактну мережу тролейбусної лінії та суттєво пошкодив автівку «Пежо», на яку приземлився.

У зв’язку с падінням опори біля Центрального автовокзалу з 8.33 без струму залишилися тролейбусні «гілки» як на вул. Київській, так і на Соборній.

Як повідомляють у відділі оперативного реагування Вінницької міської ради «Цілодобова варта», це єдине «лихо» у місті. В інших місцях не фіксуються обірвані дроти. У 9.15 відновлено рух транспорту на Соборній. На Київській від зупинки «вул. Нансена» до вул. Чорновола курсують автобуси №20-а. Коли відновлять тролейбусне сполучення, поки не відомо.

До лікарні швидкої допомоги госпіталізовано 46-літнього водія "Пежо". Він знаходився поріч з автівкою та отримав пошкодження при падінні опори.

Фото Людмили Цимбалюк, Facebook

Олег Верлан

9 лютого, 2018