Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамоти

Новини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамоти

Ще півтори роки тому 58 нацгвардійців присягали українському народу, а вже сьогодні солдати строкової служби звільненні у запас й востаннє марширують стройовим плацом військової частини 3008. І кожен з них пишається, що потрапив саме у лави Національної гвардії України.

Ще півтора роки тому 58 нацгвардійців присягали українському народу, а вже сьогодні солдати строкової служби звільненні у запас й востаннє марширують стройовим плацом військової частини 3008. І кожен з них пишається, що потрапив саме у лави Національної гвардії України.

Під час урочистостей командир частини полковник Володимир Джула зазначив:

«За час проходження служби у лавах Національної гвардії ви стали яскравим прикладом вірності військовій присязі та відданості державі у постійній готовності стати на захист її незалежності й територіальної цілісності. Ми радо вітатимемо кожного, хто виявить бажання продовжити військову службу вже на контрактній основі».

У свою чергу, звільнений у запас старший солдат Володимир Кондратюк додав:

«Я пишаюся тим, що виконав військовий обов’язок перед Батьківщиною. Впевнений, що усі знання та навички, які здобував під час служби знадобляться у подальшому житті».

Враховуючи карантинні обмеження, у військовій частині 3008 урочиста  церемонія звільнення строковиків у запас була скорочена.

Новини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамотиНовини Вінниці / Перші звільнені на Вінниччині у запас нацгвардійці отримали почесні грамоти