Перша автівка завдяки споживачам газу Вінниччини відправилась на передову

Новини Вінниці / Перша автівка завдяки споживачам газу Вінниччини відправилась на передову

В рамках акції «Авто для ЗСУ», оголошеної в серпні, клієнти 104.ua придбали в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua понад 3800 одиниць газового обладнання. До акції долучилося майже 880 споживачів газу Вінниччини. Частина коштів від продажу обладнання пішло на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляють в АТ «Вінницягаз».

Майже 880 клієнтів АТ «Вінницягаз» зробили свій внесок у придбання автомобіля для наших захисників. З середини серпня вони купували газове обладнання та аксесуари в рамках акції «Авто для ЗСУ» в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua.

Наші клієнти придбали в рамках акції 67 котлів, 135 модемів дистанційної передачі даних лічильника та 677 детекторів газу. Частину прибутку від продажу цих товарів було спрямовано на придбання автівки для 46-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Це повнопривідний позашляховик Mitsubishi, який допомагатиме нашим захисникам. Авто пройшло технічне обслуговування, перефарбоване в камуфляжний колір і невдовзі поїде на південь України, де триває контрнаступ.

«Разом з нашими клієнтами ми зібрали понад 67 тисяч гривень на автомобіль для українських десантників, – говорить керівник Управління клієнтського сервісу АТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк. – На цьому ми не зупиняємося. Ми продовжимо підтримувати військових, перераховуючи кошти на закупівлю необхідного для них обладнання».

Це перший автомобіль, який поїде на передову завдяки клієнтам, які придбали газове обладнання. З початку повномасштабного вторгнення АТ «Вінницягаз» передав гуманітарну допомогу підрозділам ЗСУ, тероборони, медичним закладам, місцевим громадам та тимчасово переміщеним особам на загальну суму понад 9 млн грн. Це планшети і дрони, протитанкові їжаки, шипи, пічки-буржуйки і автомобілі, пальне, інструменти і будівельні матеріали, медикаменти, продукти харчування, теплі речі та інші необхідні товари.

Загалом з початку війни газовики вже передали понад 210 автомобілів: автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін. Тільки до дня незалежності в рамках акції «Авто для ЗСУ» військовим було передано 17 автівок. Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, досягла 135 млн. грн.

Новини Вінниці / Перша автівка завдяки споживачам газу Вінниччини відправилась на передовуНовини Вінниці / Перша автівка завдяки споживачам газу Вінниччини відправилась на передовуНовини Вінниці / Перша автівка завдяки споживачам газу Вінниччини відправилась на передову
admin

2 листопада, 2022