Перевелися красуні. На конкурс "Міс Вінниця-2018” оголосили додатковий кастинг

Новини Вінниці / Перевелися красуні. На конкурс "Міс Вінниця-2018” оголосили додатковий  кастинг

Цьогорічний конкурс краси "Міс Вінниця" проходитиме 21 раз. Однак, чи то місцеві красуні втратили інтерес до конкурсу, чи то у місті перевелися гарні дівчата, але потрібних 16 фіналісток на участь у "Міс Вінниця 2018" під час першого кастингу так і не обрали.

Цьогорічний конкурс краси "Міс Вінниця" проходитиме 21 раз. Однак, чи то місцеві красуні втратили інтерес до конкурсу, чи то у місті перевелися гарні дівчата, але потрібних 16 фіналісток на участь у "Міс Вінниця 2018" під час першого кастингу так і не обрали.

У міському палаці “Зоря” у другий свят-вечір, 18 січня, пройшов кастинг дівчат, які подали свої заявки на участь конкурсі “Міс Вінниця-2018”. Цьогоріч виявили бажання позмагатися за титул найкрасивішої 57 вінничанок. Про це NaПарижі повідомив один із організаторів конкурсу Євген Майданик.

За його словами, кастинг відбувався в два тури: спочатку дівчата виходили на сцену в одягу, який обрали самі конкурсантки, а згодом у купальниках. Однак члени журі обрали лише 10 фіналісток.

"Ми  намагаємося, щоб за дівчат, які потрапляють у фінал на кастингу проголосували як мінімум половина членів журі. Можливо, смаки не співпали, можливо, ще якась причина, але так вийшло… Додатковий кастинг буде 29 січня о 18.30 год. На ньому плануємо обрати ще шість фіналісток, які змагатимуться за корону"Міс Вінниця -2018". А там, як вже вийде", - зауважив Євген Майданик.

Тож, якщо ви незаміжня і вам виповнилося 16 років та відчуваєте в собі сили, можете сміливо подавати заявки на додатковий кастинг на конкурс краси "Міс Вінниця".  Їх приймають в міському палаці мистецтв “Зоря" за адресою вул. Стрілецька, 44. Призив можна розцінувати як соціальну рекламу.

Фото vinbazar.com

Саша ГРИГОРОВСЬКА