Переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» стала вінничанка (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» стала вінничанка (ВІДЕО)

Вінничанка, 19-річна Євгенія Мазур, стала найкращою ученицею школи. Офіційно оприлюднили ім'я переможця четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" вчора - 25 травня. Нагадаємо, Євгенія Мазур приїхала на «Від пацанки до панянки» з Вінниці. До проекту дівчина вживала наркотики, але у Школі леді їй вдалося подолати цю залежність.

Вінничанка, 19-річна Євгенія Мазур, стала найкращою ученицею Школи леді. Офіційно оприлюднили ім'я переможця четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" вчора - 25 травня. Нагадаємо, Євгенія Мазур приїхала на «Від пацанки до панянки» з Вінниці. До проекту дівчина вживала наркотики, але у Школі леді їй вдалося подолати цю залежність.

Як повідомляє пресслужба каналу, у фіналі за звання переможниці та грошовий приз боролися четверо учасниць: Вікторія Альохіна, Анастасія Іваненко, Юлія Чигринець, а також Женя Мазур.

На традиційному випускному балу фіналістки станцювали вальс і зачитали свої промови у присутності колишніх однокласниць, викладачів Школи леді та рідних.

Після директорка Школи леді Тетяна Мокріді назвала ім’я переможниці. Євгенія Мазур отримала золоту брошку і сертифікат на 100 тис грн.

Як розповіла вінничанка Євгенія Мазур:

"Я заповнювала анкету не в найкращому стані. Була наркоманкою та крадійкою і не розуміла, для чого знаходжуся на цій планеті. Моєю мотивацією було просто вижити. Проект допоміг знайти відповіді. Впевнена, в майбутньому в мене все буде добре – я знайду роботу, здобуду освіту, буду розвиватися та працювати над собою. І викладачі не пошкодують, що віддали мені перемогу".

Відверте інтерв'ю Жені Мазур про життя до реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал), навчання у Школі леді, особисте життя і плани на майбутнє дізнайся у «Пацанському краш-тесті».