Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО)

Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО)

Сучасні міультифункціональні спортивні майданчики відкрили перед новорічними святами у двох селах Вінниччини Северинівці Жмеринського та Луці-Мелешківській Вінницького районів.

Сучасні міультифункціональні спортивні майданчики відкрили перед новорічними святами у двох селах Вінниччини Северинівці Жмеринського та Луці-Мелешківській Вінницького районів.  

За словами заступниці голови Вінницької ОДА Наталі Заболотної, реалізація проєктів стала можливою завдяки Програмі дій Уряду та відповідній постанові Кабінету Міністрів України, якою передбачалось надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту за співфінансуванням місцевого бюджету.

Як повідомляє сайт Вінницької ОДА, у Северинівці майданчик котував 1,4 млн гривень. Із них 500 тисяч – кошти державної субвенції, 100 тисяч – місцевого бюджету, решта – гроші з інших джерел.  

На будівництво майданчика у Луці-Мелешківській використано 1,48 млн гривень, в тому числі 650,00 тис грн з державного бюджету та 839,831 тисяч з місцевого бюджету.

Фото із сайту Вінницької ОДА

Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО) Новини Вінниці / Перед новорічними святами у двох селах Вінниччини відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО)