Перебуваючи напідпитку за кермом, вінничанин за кілька годин примудрився двічі «нарватися» на патрульних

Новини Вінниці / Перебуваючи напідпитку за кермом, вінничанин за кілька годин примудрився двічі «нарватися» на патрульних

Двічі за пів доби вінницькі патрульні складали на водія протоколи за нетверезе кермування. Спочатку вінничанин «попався» вночі, а потім вдень…

Двічі за пів доби вінницькі патрульні складали на водія протоколи за нетверезе кермування. Спочатку вінничанин «попався» вночі, а потім вдень…

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції Вінничини, близько 15-ї години 30 січня інспектори отримали виклик про порушення правил дорожнього руху на вулиці Стеценка. По прибуттю на місце події поліцейські виявили автомобіль Opel Omega, який був припаркований посеред дороги та ближче 10 метрів від виїзду з прилеглої території, що є порушенням ПДР згідно п.п. 15.9 (и).

Невдовзі з’явився і сам водій. Він сів за кермо і перепаркував свій автомобіль вже без порушень. Інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на місці водій відмовився.

Інспектори доставили його до наркодиспансеру, де перевірку на алкотестері провів лікар. Результат виявився позитивним - Drager показав 0,88 проміле, що більше, ніж в 4 рази перевищує допустиму норму.

Під час складання на водія адмінматеріалів за нетверезе кермування патрульні встановили, що цього ж дня, близько 3-ї години ночі, інший екіпаж уже складав на нього такий протокол.

В результаті, протягом 12-ти годин патрульні поліцейські склали на порушника два протоколи за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП. Крім того, він отримав ще й постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення правил зупинки, стоянки) КУпАП.

Макс Мельник

31 січня, 2020