Пацанка з Вінниці боротиметься з іншими дівчатами за статус панянки

Новини Вінниці / Пацанка з Вінниці боротиметься з іншими дівчатами за статус панянки

Вінничанка стала учасницею реаліті-шоу. Євгенія Мазур ідеально підхдить на роль "пацанки" в шоу, яке поновлюють на одному із центральних каналів. Дівчина з Вінниці мала кримінальне минуле, але змогла поставити крапку в цій справі, а нині  прагне кардинально змінити своє життя.

Вінничанка стала учасницею реаліті-шоу. Євгенія Мазур ідеально підходить на роль "пацанки" в шоу, яке поновлюють на одному із центральних каналів. Дівчина з Вінниці мала кримінальне минуле, але змогла поставити крапку в цій справі, а нині прагне кардинально змінити своє життя.

Про участь дівчини у шоу розповідає одна із ведучих проєкту, екс-вінничанка Тетяна Мокріді.

«Починаю вас знайомити з учасницями проекту «Від пацанки до панянки». Отже, моя землячка з Вінниці  - Євгенія Маур!».

Зазначимо, що програма, в якій «гидкі каченята» перетворюються у справжніх леді розпочнеться на одному із центральних каналів вже у лютому. Тож автори розпочинають «розкрутку» шоу, обіцяють учасниць із-за кордону.

«Час познайомитися з учасницями нового сезону! Пацанка №1 – Євгенія #Батюшка Мазур. На пошук учасниць нового сезону «Від пацанки до панянки» пішло майже півроку! Раз і назавжди змінити своє життя прагнули тисячі дівчат з України і не тільки», - розовідає Тетяна Мокріді на FB.