Парубка з Калинівщини підозрюють у вчиненні 13 крадіжок

Новини Вінниці / Парубка з Калинівщини підозрюють у вчиненні 13 крадіжок

У Калинівському районі орудував серійний крадій. Зокрема, учора до тамтешнього райвідділу поліції звернулися троє мешканців села Бережани. Їх обійстя розташовані на одній вулиці. Й кожен з них постраждав від рук невідомого зловмисника, який з комор викрадав посуд та інші побутові речі, які можна швидко продати.

У Калинівському районі орудував серійний крадій. Зокрема, учора до тамтешнього райвідділу поліції звернулися троє мешканців села Бережани. Їх обійстя розташовані на одній вулиці. Й кожен з них постраждав від рук невідомого зловмисника, який з сараїв викрадав посуд та інші побутові речі, які можна швидко продати.

За якийсь час виявили підозрюваного – 18-річного мешканця згаданого села. В його оселі знайшли деякі речі, які зникли в односельців. А разом з тим й наркотики – висушену коноплю.

«З’ясувалось, що хлопець причетний і до інших злочинів, вчинених в районі. Загалом його підозрюють у тринадцяти крадіжках та зберіганні наркотичних речовин. За трьома крадіжками, вчиненими ним раніше, кримінальні провадження слухаються в суді. Сума завданого збитку встановлюється працівниками поліції», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.185 (крадіжка). Нагадаємо, що покарання за цією статтею – до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці після погоні затримано квартирних крадіїв.

Юрій Ярмощук

12 лютого, 2019