Партійні заміни: від вінницької «ОПЗЖ» у міськраді будуть інші депутати

Новини Вінниці / Партійні заміни: від вінницької «ОПЗЖ» у міськраді будуть інші депутати

З п'яти кандидатів до Вінницької міськради від «Опозиційна платформа – За життя», які проходили за партійним списком, троє вирішили відмовитися від мандатів. Їх місце зайняли однопартійці.

З п'яти кандидатів до Вінницької міськради від «Опозиційна платформа – За життя», які проходили за партійним списком, троє вирішили відмовитися від мандатів. Їхнє місце зайняли однопартійці.

Вінницька міська територіальна виборча комісія 16 листопада опублікувала постанову, якою задовольнила відмову трьох представників «ОПЗЖ», в результаті чого визнала обраними депутатами інших кандидатів.

Відмовилися від участі в роботі міськради лідер місцевої організації Донатас Піскун, а також Людмила Барабаш та Наталя Бондарчук. Замість них депутатами стануть Сергій Грушко, Ігор Горлач і Микола Яременко.

Раніше до міськради були обраними Олег Алекса та Олександр Ревунов.

У ТОП-10 кандидатів від «ОПЗЖ» до міської ради були як «аксакали» вінницької політики, так і молоді люди, поки не помічені у владних коридорах: президент Федерації боксу Вінницької області Олег Алекса, Почесний громадянин Вінниці Роман Аксельрод, керівник автобусного парку Олександр Гетьман, підприємець Ігор Горлачов, голова будівельного кооперативу «Подільський бульвар» Сергій Грушко, підприємеці Олександр Гармаш, Антон Клиновський, Андрій Мокрецов, Олександр Педорченко, Сергій Смотрич, депутати міськради Олена Лепей та Олександр Ревунов, засновник спортивного клубу Едуард Михайлов, голова вінницького відділення АТ «Вінницягаз» Микола Яременко та, власне, лідер міської організації партії, виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун.

Олеся Рудницька

17 листопада, 2020