Партія Шарія у Вінниці планує "брати" міську раду, на крісло мера не зазіхають

Новини Вінниці / Партія Шарія у Вінниці планує "брати" міську раду, на крісло мера не зазіхають

В Україні Партія Шарія братиме участь у виборах до 49 місцевих рад. Про це нещодавно заявив сам проросійський блогер. За його словами, обирали ради, у які політсила має реальні шанси пройти. Такої "шаріївці" вважають і Вінницьку міськраду.  

В Україні Партія Шарія братиме участь у виборах до 49 місцевих рад. Про це нещодавно заявив сам проросійський блогер. За його словами, обирали органи самоврядування, у які політсила має "реальні шанси" пройти. Такою "шаріївці" вважають і Вінницьку міськраду.      

Отже, 20 вересня пройшла конференція обласної організації партії у Вінниці, кандидатів висунули лише до міської ради. Відео з конференції на своєму YouTube-каналі опублікувала "супер-шеф" партії (саме така посада зазначена на її Facebook-сторінці) Ольга Шарій, поставивши роботу Вінницької організації за приклад іншим. Діяльність вінницьких активістів Партії Шарія пані Ольга назвала "колосальною", зокрема, відзначила "розслідування, як на тендерах крадуть гроші":  

"Вони йдуть після того, як провели багато акцій, після того, як взимку в холод ходили роздавати газети, як в карантин допомагали стареньким - їздили з пакетами. Просто так, не тому що перед виборами, а тому що люди реально голодували. Оце робота".

Але навіть після такої "колосальної" роботи на крісло мера вінницькі "шаріївці" вирішили не зазіхати. За словами голови обласної партійної організації Світлани Магденко, висунули лише 34 кандидати до міської ради. На запитання, чому не максимальну кількість - 54, пані Світлана відповідає:

"Брати мох і болото, щоб заповнити список, ми не хотіли, брали лише реальних людей, у яких ми впевнені".   

Сергій Маламура

24 вересня, 2020